Gratis
Soms kun je, door een hele kleine verandering aan te brengen in je gewoontes, al een groot verschil maken in hoe je, je voelt. Maar omdat een mens nu eenmaal een gewoontedier is, is die stap zetten makkelijker wanneer iemand je daarbij ondersteund. Ik hoop dat onderstaande gratis weggevers je hierin helpen.

Gratis ontspannings meditatie

Wanneer je lekker in je vel zit, is je lichaam ontspannen en je hoofd rustig. Maar wanneer je niet lekker in je vel zit zorgt dat voor spanning en ga je malen in je hoofd. En alles waar je lichamelijk last van hebt lijkt nog hardnekkiger aanwezig. Je kunt proberen de oorzaak op te lossen maar je kunt ook de spanning in je lichaam los laten, dat werkt namelijk ook. Zou je dolgraag meer willen ontspannen maar heb je geen idee hoe?

Download dan mijn gratis Ontspannings Meditatie:

Download Ontspanning Meditatie

Gratis e-book ‘36 tips om je beter te voelen’

Zou jij heel graag NU zelf iets willen doen om je beter te voelen dan je, je op dit moment voelt? Of zou je simpelweg meer willen genieten?

Download dan mijn e-book ‘36 tips om je beter te voelen’:

Download e-Book

Gea

" Voordat ik yoga ontdekte was ik zo gespannen, vooral ‘s avonds in bed waardoor ik moeilijk in slaap kwam. Ik had geen idee wat ik daar aan kon doen. Tot ik Ilse’s yogalessen ontdekte. Haar gedetailleerde begeleiding zorgt er voor dat ik alle opgebouwde spierspanning en stress loslaat. Ik pas het ook thuis toe, als ik in bed lig, en het werkt! Yoga is mijn toetje van de week. :-) "