Ervaringen

Steven

” ‘s Nachts word ik wakker omdat ik nodig naar de wc moet. Dankzij MS werken mijn benen niet mee, vooral mijn linker been wil niet buigen en mijn voet zit vaak vast in de lakens. Eerder was ik 7 tot 10 minuten, vloekend en tierend, bezig om mijn benen uit bed te krijgen. Dankzij Ilse heb ik geleerd om geen bruut geweld te gebruiken maar door de weerstand heen te ademen en te wachten tot mijn spieren meegeven. Binnen twee minuten zit ik nu overeind en kan ik doen wat ik moet doen. “

Gea

“Voordat ik yoga ontdekte en sinds ik MS heb, was ik zo gespannen, vooral ‘s avonds in bed. Daardoor kwam ik moeilijk in slaap. Ik had geen idee wat ik daar aan kon doen. Tot ik Ilse’s yogalessen ontdekte. Haar gedetailleerde begeleiding zorgt er voor dat ik alle opgebouwde spierspanning en stress loslaat. Ik pas het ook thuis toe, als ik in bed lig, en het werkt! Yoga is mijn toetje van de week. :-)”

Online programma

Heb jij MS en worstel je met de symptomen en het effect dat MS heeft op jouw leven? Zou je dolgraag zelf iets willen doen om meer grip te krijgen op je gezondheid? Daar help ik je graag bij. Met het op maat gesneden programma: ‘van Overleven naar Leven!’. Een stap-voor-stap, online programma dat je op ieder moment dat het jou uitkomt kunt inzetten.