fbpx
Gratis
Soms kun je, door een hele kleine verandering aan te brengen in je gewoontes, al een groot verschil maken in hoe je, je voelt. Maar omdat een mens nu eenmaal een gewoontedier is, is die stap zetten makkelijker wanneer iemand je daarbij ondersteund. Ik hoop dat onderstaande gratis weggevers je hierin helpen.

Gratis ontspannings meditatie

Wanneer je lekker in je vel zit, is je lichaam ontspannen en je hoofd rustig. Maar wanneer je niet lekker in je vel zit zorgt dat voor spanning en ga je malen in je hoofd. En alles waar je lichamelijk last van hebt lijkt nog hardnekkiger aanwezig. Je kunt proberen de oorzaak op te lossen maar je kunt ook de spanning in je lichaam los laten, dat werkt namelijk ook. Zou je dolgraag meer willen ontspannen maar heb je geen idee hoe?

Download dan mijn gratis Ontspannings Meditatie:

Download Ontspanning Meditatie

Gratis e-book ‘36 tips om je beter te voelen’

Zou jij heel graag NU zelf iets willen doen om je beter te voelen dan je, je op dit moment voelt? Of zou je simpelweg meer willen genieten?

Download dan mijn e-book ‘36 tips om je beter te voelen’:

Download e-Book

Steven

" ‘s Nachts word ik wakker omdat ik nodig naar de wc moet. Dankzij MS werken mijn benen niet mee, vooral mijn linker been wil niet buigen en mijn voet zit vaak vast in de lakens. Eerder was ik 7 tot 10 minuten, vloekend en tierend, bezig om mijn benen uit bed te krijgen. Dankzij Ilse heb ik geleerd om geen bruut geweld te gebruiken maar door de weerstand heen te ademen en te wachten tot mijn spieren meegeven. Binnen twee minuten zit ik nu overeind en kan ik doen wat ik moet doen. "